DOKUMENTARAC PAD KABALE:”Obama i Klintonovi deo elitne pedofilije, elita koristi krv dece za podmlađivanje”

FILE PHOTO - Democratic presidential nominee Hillary Clinton hugs U.S. President Barack Obama as she arrives onstage at the end of his speech on the third night of the 2016 Democratic National Convention in Philadelphia, Pennsylvania, U.S., July 27, 2016. REUTERS/Jim Young/File Photo REUTERS PICTURES OF THE YEAR 2016 - SEARCH 'POY 2016' TO FIND ALL IMAGES


Dokumentarni film “Pad Kabale”, Holanđanke Janet Osebard od kako se pojavio na platformi Jutjub doživeo je veliku popularnost i izneo u javnost mnogo kontraverzi.

Film govori o svetskoj eliti, stacioniranoj uglavnom u Americi, dubokoj državi, porodici Klinton, Džordžu Sorošu, Obami, ali i mnogim drugim ličnostima kao što je i Marina Abramović.

Autorka dokumentarnog filma u kome nema ni jednog sagovornika, iznosi tvrdnje kako postoji elitna pedofilija i povezuje je između ostalog sa porodicom Klinton, bivšim američkim predsednikom obamom, kao i sa mnogim planetarno poznatim ličnostima.

U filmu koji sadrži 10 delova može se naići i na informacije koje sve organizacije finansira Džordž Soroš, kao i da holivudske zvezde koriste krv predhodno mučene i ubijene dece, kako bi izgled održavale maldim.

Kritičari su film ocenili kao mnogo nedokazanih tvrdnji stavljenih na gomilu sa elementima istine, ali i kao Trampovu kampanju uoči izbora.

Ceo film možete pogledati ovde:



pridruzite nam se na FB grupi STOP SVETSKIM ZAVERAMA
izvot http://nacionalonline.rs

Коментари