Odmah nakon izbora: obavezna vakcinacija i čipovanje lične karte vam više neće trebati !


Po svemu sudeći Srbija će u novi poredak i novu eru ući odmah nakon izbora, jer će se odmah nakon izbora započeti sa masovnim, obaveznim čipovanjem svih građana Srbije , ali i obaveznom vakcinacijom.

 I dok jedni tvrde kako je čipovanje đavolja stvar i da je to takozvani žig zveri, drugi tvrde da je čipovanje najbolja stvar koja će se desiti čovečanstvu. 

 Šta nam donosi čipovanje:

- lične karte vam više neće biti potrebne , jer će svi podaci biti na vašem čipu, a policija će imati specijalne uređaje sa kojim će moći da vas skeniraju. Sem toga sada će policija uvek znati gde se nalazite u svakom trenutku, jer će vaš čip uvek odašiljati signal državnim organima. 

- kreditne kartice i papirni novac vam takođe više neće biti potrebni, jer će sav vaš novac biti na vašem čipu i sa njime ćete plaćati stvari i usluge. Vaš poslodavac će vam plate isplaćivati putem čip money generatora ,tako da će vam plata uvek redovno stizati u vaš čip novčanik

- za račune ne morate više da brinete, jer će oni biti automatski naplaćeni iz vašeg čip novčanika čim vam legne plata. To znači da čim vam legne plata, hteli vi to ili ne , država će vam automatski skinuti novac za sve račune. Dakle, voda , struja, komunalije i svi drugi računi će biti uvek i na vreme plaćeni. 

- nema više naplaćenog poreza. Ovo se možda mnogima neće svideti , ali će naplata poreza biti takođe automatksa, tako da više neće biti neplaćenog poreza po bilo kojoj osnovi i sve će se to odvijati bez da vi morate da idete u poresku upravu, čak ne morate ni da mislite o tome.

- vaš čim će takođe biti povezan na 5G mrežu nove generacije, koja će državnim organima omogućiti da uvek bude u kontaktu sa vama i što je najvažnije da uvek zna gde se nalazite. 

- neplaćanje kazni takođe više neće biti moguće, jer će se naplata vršiti po automatizmu sa vašeg čipa. A ako u tom trenutku ne budete imali novac , naplata će biti realizovana prvi put čim vam na čim legne digitalni novac. Pošto će digitalni novac biti osnovno i jedino sredstvo plaćanja, država vas neće ni juriti za te kazne, samo će čekati prvi novac koji vam legne i on će vam biti skinut, zajedno sa zaračunatom kamatom i troškovima.

 A ono što je najgore od svega ovoga, jeste to da će na vašem čipu biti smešten zdravstveni karton, na kome će pisati da li ste izvšili obaveznu vakcinaciju, ukoliko niste vaš čip će biti u režimu "zdravstvene blokade" biće vam onemogućena integracija u društvu , jer ćete biti sputavani, ograničavani i sankcionisani na svakom koraku. 

Da li je ovo samo još jedna teorija zavere ili surova realnost koja nas očekuje , ostaje nam da vidimo odmah nakon izbora.

povezane teme : 



izvor https://slobodars.blogspot.com

Коментари

Постави коментар