SKANDAL: Makedonski ministar lažirao vakcinaciju da bi ubedio građane da vakcinišu decu !




Makedonski ministar zdravlja Venko Filipče je izazvao skandal velikih razmera, kada je nedavno lažirao vakcinisanje svoje unuke.

Ministar zdravlja je hteo da građanima pošalje poruku kako vakcine nisu opasne, pa je navodno vakcinisao svoju unuku pred kamerama, a sve to su preneli svi državni mediji. 

Nakon toga, nečije oštro oko je primetilo da na inekciji nije skinutu plastični poklopac i da se očigledno radi o prevari.



 Javnost ali i mediji su se svom snagom obrušuili na ministra zdravlja, pa je on nakon kraćeg negiranja priznao da je lažirao vakcinisanje svoje unuke, ali kako kaže nije imao zlu nameru, već da ljude navede da i oni vakcinišu svoju decu. 

 Ovaj skandal je otišao toliko daleko, da će  antivakcinaške organizacije , ali i neke druge koje se bore protiv obavezne vakcinacije dece. Podneti krivične prijave protiv ministra zdravlja i same vlade, jer su hteli svoje građane, prevarom da dovedu u zabludu i ugroze njihovo zdravsteno stanje.

Коментари

  1. Svi koji brane i podržavaju cjepivo, trebali bi dobiti krivične prijave.! Onaj tko još nije shvatio što su cjepiva, pripada kategoriji ljudi koji su ili monstrumi, ili su retardirani.! Dakle, samo retardirani mogu biti oslobođeni odgovornosti.

    ОдговориИзбриши

Постави коментар