Sud priznao da MMR vakcina uzrokuje autizam!

Zdravstvene vlasti indirektno su priznale ovo zastrašujuće saznanje kada su još 1950. javno naveli da rubeola (koja je jedan od sastojaka ovog vakcine) uzrokuje autizam.
O ovome nećete čuti u masovnim medijima, međutim ‘Federalni sud za vakcine’ (The federal Vaccine Injuri Compensation Program) opet je u tajnosti priznao da MMR vakcina (kombinacija malih boginja, zaušaka i rubeole) zaista, uzrokuje autizam.

U nedavno objavljenom rešenju, potpuno cenzurisanim za javnost, dečak Rajan dobio je na stotine hiljada dolara, nakon što je sudski utvrđeno da je MMR vakcinu dovela do potvrđene dijagnoze encefalitisa, a kasnije i do autizma, piše Huffington Post. Desetogodišnji Rajan Mojabi prvo je oboleo od encefalopatije (upale mozga) par dana nakon što je 2003. godine primio dozu MMR vakcina, a dokazano je da je nakon toga oboleo od autizma.

„Rajan je pretrpeo povredu od Zakonom određene vakcine – a to je encefalitis u roku od 5 do 15 dana, od dana kada je primio vakcinu,“ priznalo je američko ministarstvo zdravstva i socijalne zaštite (HHS). ‘Ovaj slučaj prikladan je za novčanu naknadu‘, dodaje se u obrazloženju Suda.

Međutim, iako su i američka Vlada i Sud priznali da je MMR vakcina uzrokovala encefalitis, oni javno ne žele istupiti, a ne žele ni dokumente dati na uvid javnosti, pa je jasno da se nešto skriva od očiju javnosti. Kad bi dokumente dali na uvid morali bi i javno priznati da vakcina uzrokuje autizam, kao što su to bili prisiljeni učiniti u Engleskoj.

No, američkoj javnosti dovoljno je i to da je Sud priznao teška oboljenja dečaka Rajana nakon prijema vakcine, pa je ova vest odjeknula kao bomba za sve one koji godinama pokušavaju ‘roditeljima’ otvoriti oči.

Koliko je dece nakon vakcinacije obolilo od encefalitisa, meningitisa, autizma, astme i drugih poremećaja nakon vakcinacije, a da roditelji iz neznanja to nisu povezali sa vakcinom? Samo jedan izrazito mali broj ljudi čija deca obole, odlučuju se na mukotrpnu borbu sa sudovima i farmaceutskom industrijom i tu je ključ svega. Neznanje javnosti o mogućim komplikacijama obeshrabruje roditelje u borbi protiv farmakomafije.

Zbog toga se toliko radi na zataškavanju te direktne veze vakcine i autizma te mnogih drugih neuroloških poremećaja, upozorava Natural News.
Već je potvrđeno da MMR izaziva autizam u Engleskoj ali vi ne znate ništa o tome!
Zapravo, šokantno je i neverovatno koliko mediji prećutkuju vesti koje nisu u skladu sa korporativno-naučnim prevarama. Skriveni dokumenti koji su više od 20 godina bili uklonjeni od javnosti potvrđuju da MMR vakcinu protiv zaušaka, boginja i rubeole, koje je našla svoje mesto u obaveznom kalendaru vakcinisanja, zapravo uzrokuje autizam, a supervizori, direktori, farmaceuti i Vlasti zemalja itekako su s time upoznati.

Naime, nakon što su u Engleskoj podneli zahtev za izdavanjem dokumenta, po zakonu na pravo informacija, englesko Ministarstvo zdravlja bilo je prisiljeno dati poverljive dokumente iz kojih proizlaze detalji izvornog odobrenja ovog vakcine iz 1980. godine. Ti dokumenti pokazali su da široko rasprostranjeno vakcinu jednog od najvećih proizvođača vakcine u svetu, kompanije Glako Smith Kline koje je proizvelo spornu MMR vakcinu uzrokuje nuspojave poput encefalitisa (upale mozga) i autizma, a što je najbolje iz dokumenta se jasno vidi da je proizvođač o tome jasno obavešten još davnih godina.
Zabrinuti da britanska Vlast namerno zadržava informacije daleko od očiju javnosti o MMR vakcini, FIOA (Freedom of Information Act) podneo je zahtev za ovim dokumentima. A učinili su to, jer je uočeno da ogroman broj vakcinisane dece sve više oboleva od crevnih obolenja, bolesti mozga i autizma koji se od pre povezuju s ovim vakcinom. Na žalost, njihov zahtev bio je u potpunosti opravdan jer dokumenti jasno pokazuju da vakcina uzrokuje autizam. ‘Kada su se dogodili slučajevi teške upale mozga, autizma i drugih neželjenih efekata, Ministarstvo zdravlja je platilo odštetu’, priznala je Tina Cheatham, savetnica administratora ‘Uprave za zdravstvene usluge’ američkog Ministarstva zdravstva i socijalne brige, novinarki Sharil Attkisson s CBS News. ‘Encefalopatija izaziva autistične napade i autistično ponašanje kod dece, ali i izaziva sve druge bolesti koje su s autizmom povezane’.
Zdravstvene vlasti indirektno su priznale ovo zastrašujuće saznanje kada su još 1950. javno naveli da rubeola (koja je jedan od sastojaka ovog vakcine) uzrokuje autizam.


Ovo priznanje je od izuzetne važnosti za sve roditelje koji u ovom trenutku u Hrvatskoj ne mogu odlučivati hoće li vakcinisati svoje dete ili ne, jer encefalopatija, odnosno skupni naziv za oboljenje mozga uzrokuje autizam i vrlo je česta nuspojava ovog vakcine – što se navodi u poverljivim dokumentima koji su nakon 20 godina izašli na svetlost dana. Farmaceutska kompanija Glak oSmithKline, u saradnji sa britanskom Vlada, tajili su ove dokumente, čak i onda kada je dr. Andrev Vakefield izneo u javnost stravične brojke koje su dokazale uzročno-posledične vezu MMR vakcina sa autizmom. Takvo ponašanje jasno dokazuje planski namješteno trovanje i razbolijevanje čovečanstva koje provode farmaceutske industrije u dogovoru sa svetskom Vladom.
Rubeola (kongenitalni sindrom rubeole), jedan je od retko dokazanih uzročnika autizma’, rekao je dr. Valter A. Orenstein – bivši pomoćnik glavnog hirurga i direktor Programa nacionalne imunizacije u 2002. godini – u pismu britanskom glavnom medicinskom oficiru, vrhovnom šefu Odjeljenja za zdravstvo.
‘Virus rubeole je jedan od retkih poznatih uzroka autizma’, izjavio je CDC na svojim internetskim stranicama pod, FAK ‘(frekuentli asked kuestions, često postavljana pitanja) o MMR vakcinama i autizmu.
Dr Džuli Gerberding, koja je trenutno voditeljka odeljenja za vakcinaciju u farmaceutskoj kompaniji Merck, priznala je da deca mogu nakon vakcinacije razviti autizam. Najmanje 20 posto slučajeva autizma izazvanih vakcinom povezani su sa mitohondrijsku disfunkcijom itd., No uprkos ovim priznanjima javnost nije otvorila oči i svoju decu bez razmišljanja predaju u ruke ovih zastrašujućih eugeničara, piše kopp.online.

(izvor dnevno.hr)

Коментари

  1. https://scholarship.law.umn.edu/cgi/viewcontent.cgi?article=1464&context=mjlst

    ОдговориИзбриши
  2. Ovdje su iznesene netačnosti. I bićete prijavljeni za širenje fake news

    ОдговориИзбриши

Постави коментар