Apsolutni znanstveni DOKAZ da zračenje mobitela uzrokuje rak


mobiteli zračenje rak studija

Većina nas je u potpunosti ovisna o našim mobilnim uređajima te totalno negira bilo kakvu moguću opasnost zračenja istih po naše zdravlje. Istina je da su stručnjaci neko vrijeme upozoravali da tehnologija koju smo zavoljeli i o kojoj smo toliko ovisiti, i koja nam, budimo iskreni, olakšava život – sa sobom donosi ozbiljne zdravstvene rizike, a ova upozorenja sve više postaju glasnija, budući da sve više studija potvrđuje zabrinjavajuću vezu između zračenja mobitela i raka.

The U.K.’s Mirror  nedavno je objavilo da je studija koja je provedena na životinja od strane istraživača iz NIH-ovog Nacionalnog toksikološkog programa, otkrila da zračenje koje emitiraju 2G i 3G telefoni uzrokuje rak mozga i srca kod muških štakora. Studija je trajala duže od deset godina.


Dr. John Bucher, glavni autor studije, upozorio je: “Vjerujemo da je veza između radiofrekventnog zračenja i tumora u muškim štakorima stvarna.”

Istraživački tim je za svoju studiju koristio oko 3.000 štakora u posebnim komorama gdje su bili izloženi isprekidanom zračenju – 10 minuta sa i 10 minuta bez zračenja, i tako devet sati svakog dana – od maternice do njihove dvije godine života (što je ekvivalent 70. ljudskih godina).

Istraživanje je potvrdilo da je šest posto štakora razvilo tumore srca i mozga, dok niti jedan iz kontrolnih skupina štakora, štakora koji nisu bili izloženi zračenju, nije razvio tumore.

Cijeli tekst vezan uz studiju pročitajte na: naturalnews.com

Коментари