HOLOGRAFSKI SVEMIR I PRIRODA “STVARNOSTI” – V I D E O

Starlink virtualna stvarnost podstvarnost matrix

Danas, kada se oko planeta pomoću satelita i bežične tehnologije gradi frekvencijski zid-rešetke, polje informacija koje bi trebalo prekriti planetu, važno je više nego ikad razumjeti prirodu “stvarnosti”, odnosno način na koji percipiramo i doživljavamo svijet oko sebe.

Ne znam koliko ste upoznati, ali trenutno se radi na tome da se cijelu planetu prekrije visokim frekvencijama 5G tehnologije, kako iz svemira tako i sa zemlje. Sve to možda ne bi bilo toliko važno i zabrinjavajuće da, “stvarnost” koju trenutno percipiramo, kojom se “krećemo”, nije satkana od frekvencija, odnosno informacija. U tehnološkom smislu, frekvencije su samo nosioci informacija. Dakle, planetu se pokušava prekriti informacijskim poljem, sa tehnološki stvorenom stvarnošću, znanoj kao “podstvarnost”, većini poznatoj pod nazivima virtualna stvarnost iliti Matrix.

Film koji možete pogledati u nastavku otkriva ključnu tajnu vašeg života. Trebali biste ga gledati s puno pažnje i otvorena uma, jer ono što ćete vidjeti bi moglo iz temelja promijeniti vaše gledište na svijet materije. Sadržaj ovog filma nije samo drugačiji pristup ili filozofska misao. On je činjenica koja je također dokaziva današnjom znanošću, ili gledano sa duhovne strane, dokaziva je tehnikom  samopromatranja.

2. DIO


Коментари