Propast populacija insekata je smrtonosno upozorenje za cijelo čovječanstvo

pčele izumiranje pesticidi

Znanstvenici upozoravaju kako populacije insekata diljem svijeta doživljavaju propast. To je znak za uzbunu, crveno upozorenje za čovječanstvo, jer ukoliko insekti dožive propast, cijela mreža proizvodnje hrane kao i eko sustav će se urušiti, što će dovesti do globalne katastrofe.

Ako se to dogodi, slijedi propast čovječanstva.

Uzrok ovog ubrzanog propadanja populacije insekata su široko rasprostranjeni otrovni poljoprivredni pesticidi i kemikalije (kao i EM zračenje).

Ove iste kemikalije uzrokuju bolesti i kod ljudi, zajedno sa herbicidima koji se koriste u kompletnoj konvencionalnoj industriji proizvodnje hrane.

Dok nas znanstveni službeni kadar obmanjuje i straši “globalnim zatopljenjem” zanemaruje daleko veću opasnost, opasnost od izumiranja uzrokovanu kemikalijama kojima smo onečistili cijeli planet.

Zašto svaki znanstvenik i novinar (mediji) ne upozorava svijet o opasnostima pesticida?

Odgovor je, naravno, jer su proizvođači tih smrtonosnih otrova bogate, utjecajne korporacije koje plaćaju medije, znanstvenike i političare da pokopaju-sakriju istinu i šire laži o “sigurnosti” istih. (sjetite se samo index-ovog propagiranja GMO-a i pljuvanja po organskoj hrani)

Naturalnews.com

Komentar TS – Ne postoji razlog da sva hrana ne bude organska, te da hranu za vlastite potrebe ne uzgajamo sami, čime u potpunosti zaobilazimo sve štetne kemikalije prilikom samog uzgoja, odnosno proizvodnje. Pesticidi ne samo da ubijaju insekte te uzrokuju brojne bolesti i poremećaje kod ljudi, već i zagađuju podzemne vode te ubijaju mikroorganizme u tlu, čime zemlja postaje neplodna i mrtva. UZGAJAJTE VLASTITU HRANU!

 

DOKUMENTARNI FILM “KAD PČELE UTIHNU”

Čak 80% pčela u SAD-u je nestalo. Sada, ta se noćna mora proširila i u Europe. Znanstvenici predviđaju da je to samo upozorenje pred globalnu ekološku katastrofu.

.


Коментари