CILJ JE PRIHVATANJE PEDOFILIJE KAO S#KSUALNE ORIJENTACIJE! EVO KAKO NA ZAPADU PROMOVIŠU OVU ZLO! (VIDEO)

Pedofilija kao najveće zlo modernog društva prisutna uzelo je maha prvenstveno zbog širenja internet veza i do zadnje zabiti naše planete ali i dostupnosti svima onima koji bi želeli da taj isti internet imaju.

Bolesnici koji su okarakterisani kao “pedofili” danas putem društvenih mreža vrebaju nevinu decu i dolaze do njih brže nego ikad te se sve više i priča o svemu ovome za razliku od pre samo nekoliko godina.

Afera “pizzagate” je dodala ulje na vatru kada su isplivale mnoge tvrdnje vezane za “elitu” iz Vašingtona i Holivuda koja uživa u najgorim zlodelima počinjenim nad maloletnicima a svemu tome znak uzvika dodalo je hapšenje i navodno samoupistvo pedofila i pedofilskog makroa Džefrija Epštajna.

U SAD-u i zapadnim zemljama postoje čak i organizacije koje se bave zagovaranjem pedofilije kao seksualne orijentacije te se na mnogim homoseksualnim paradama mogu videti i zastave, natpisi koji podržavaju ovaj vid zla.

OVO JE PEDOFILSKA ORGANIZACIJA KOJA FUNKCIONIŠE VIŠE OD 40 GODINA! UPOZNAJTE “NAMBLU”!

Ovog puta, na društvenim mrežama isplivao je video jedne od profesorki sa američkog univerziteta koja otvoreno zagovara i na pozitivan način predstavlja pedofiliju njenim slušaocima i gledaocima ali i poštovaocima.

Ona je pedofiliju otvoreno okarakterisala kao “biologiju” i kao “seksualnu orijentaciju” koju moramo da prihvatimo.

Poslušajte i pogledajte video ispod teksta:

izvor : https://nultatacka.com

Коментари