(ВИДЕО) Застрашујуће признање америчког научника: Потврдио све „теорије завјере“ о вакцинама

Плоткин је, између осталог, потврдио да је користио и мајке и бебе у затворима за студије са експерименталним вакцинама, као и особе ометене у развоју

др Стенли Плоткин; фото: amazonaws.com

Стенли Ален Плоткин (рођен 12. маја 1932. године) је амерички љекар који ради као консултант произвођача вакцина, попут Санофи Пастера, као и биотехнолошких фирми, непрофитних организација и влада. Шездесетих година прошлог вијека играо је кључну улогу у открићу вакцине против вируса рубеоле, радећи на Институту Вистар у Филаделфији.

Плоткин је био члан активног истраживачког тима Института Вистар од 1960. до 1991. Данас је професор емеритус на Педијатрији на Универзитету у Пенсилванији. Његова књига „Вакцине“ стандардна је литература за све који се баве том материјом. Уредник је Клиничке и Имонолошке вакцине коју је објавило Америчко удружење за микробиологију у Вашингтону.

 Погледајте и какве је одговоре дао овај амерички научник на званичном саслушању 11. јануара 2018, током којег је потврдио све „теорије завјере“ о вакцинама.

Прегледач видео записа
00:00
02:13

Да ли сте користили сирочад у студијама за експерименталне вакцине?

– Јесам

Да ли сте користили ментално хендикепиране у студијама за експерименталне вакцине?

– Не сјећам се да смо радили студије на ментално хендикепираним собама. У то вријеме, 1960-их године то није била ријетка пракса. Нећу порицати да сам можда и то радио.

Ово је чланак који се зове РА 27-3 вируса рубеоле у WI-38 људским диплоидним ћелијама“. Да ли Вам је то познато?

– Јесте.

Тринаесторо серонегативне ментално заостале дјеце је примило RА 27-3 вакцину.

– У том случају, ја сам то урадио.

Да ли сте икада изјавили да је боље вршити експерименте вакцинама на онима који не могу много да допринесу друштву као што су дјеца са хендикепом у односу на дјецу и одрасле без хендикепа?

– Не могу тачно да се сјетим али могуће је да сам то рекао.

Једна од ствари коју сте написали, а питање је – да ли треба да експериментишемо вакцинама на функционално одраслим људима и дјеци која ће потенцијално допринијети друштву или да се студије раде на одраслима и дјеци која су у људској форми али нису дио друштва?

– Да.

Можда неко не сматра да је ово питање везано за нацистичку филозофију, али мислим да није тешко да разликујемо нефункционалну особу у односу на етничке, расне, економске и друге врсте група.

Да ли сте икада користили бебе или мајке у затворима за студије са експерименталним вакцинама?

– Јесам.

Да ли сте користили особе из колонија да на њима тестирате експерименталне вакцине?

– Јесам.

У Белгијском Конгу?

– Да.

Да ли је у том експерименту учествовало скоро милион људи?

– Па… добро, јесте.

Коментари