(FOTO) FEJSBUK PREVRŠIO SVAKU MERU: Kritika pedofilije u Srbiji je od sada govor mržnje! ZA NAPAD NA PEDOFILE SLEDI KAZNA…

Ne smete da ih dirate!

Kontraverzna kompanija Fejsbuk, godinama unazad ograničava pravo na slobodu govora i mišljenja, ali poslednja odluka da se korisnici kažnjavaju zbog kritike pedofilije šokirala je društvene mreže u Srbiji.

Firma u vlasništvu Marka Cukerberga koja drži efektivni monopol na tržištu društvenih mreža u Srbiji, poznata je po represivnim propisima kada su u pitanju kritike masovne migracije, protivljenje davanju priviligije manjinama, ali sada su stali i u zaštitu pedofila.

Našem portalu javila se jedna korisnica Fejsbuka koja je odlučila da postavi fotografiju “svadbe” iz Palestine na kojima se devojčice od 6 do 10 godina grupno venčavaju za odrasle muškarce.

Radi se naravno o pedofiliji koja je u određenim zemljama Azije dozvoljena, ukoliko roditelji deteta pristanu na brak njihove ćerke, sa odraslim muškarcem.

Devojku koja je postavila fotografiju, juče je šokiralo obaveštenje Fejsbuka, da je fotografija obrisana zbog GOVORA MRŽNJE. Po svemu sudeći pedofilske svadbe sada imaju protekciju multiancionalne kompanije.

Fejsbuk je proteklih godina mahom kažnjavao korisnike u Srbiji ukoliko kritikuju nasilje migranta, a pojedinim žrtvama su obrisani statusi gde svedoče o napadima. Ipak ovo je prvo put da se staje u odbranu pedofilije.

Ovakva politika Fejsbuka koja se bazira na autoritarnom ideologijom političke korektnosti, u direktno krši elementarna ljudska prava na slobodu govora, misli i štampe. Ipak Vlada Republike Srbije nije ništa preduzela kako bi se sprečila diskriminacija po političkoj osnovi uprkos brojnim apelima.

BONUS VIDEO – Više napadima migranata na devojčice školskog uzrasta u Srbiji, kao i nemaru države koja im dozvoljava da neometano ulaze u školska dvorišta pogledajte u sledećem snimku:

Izvor: Newspanel.rs

Коментари