Mislav Kolakušić – Nakon projekta Covida sada je na redu projekt gašenja slobodne proizvodnje hrane, jer tko kontrolira hranu, kontrolira čovječanstvo

 


Nakon projekta Covida sada imamo diljem Europe projekt gašenja stočarstva, osim kod onih koji se ne diraju. Prvo smo vidjeli gašenje proizvodnje jaja, a drugdje se to nije događalo. Znači, kao, pronađena je salmonela. Gdje su dokazi za to? Nigdje. Tako imamo i ovdje.

Većina naših seljaka nikada nije dobila nikakve dokaze za to da su im svinje zaražene. To smo mogli vidjeti kroz razne poljoprivredne emisije – ti ljudi uopće nisu dobili nalaze jesu li njihove svinje zaražene ili ne. A, svinje su im eutanazirane i zabranjeno im je ponovno uzgajati svinje za godinu dana i tako dalje.

Želja globalista je u potpunosti ugasiti slobodnu proizvodnju hrane, u potpunosti. Želi se u potpunosti onemogućiti proizvodnja hrane, jer tko kontrolira hranu, taj kontrolira čovjeka, taj kontrolira čovječanstvo. I nema razlike između načina djelovanje koji je bio u Covidu i ovoga. To je ta ista ideja. Vjerojatno je i isti idejni autor.




Коментари