David Bowie – proročansko upozorenje na samrtnoj postelji – ‘Google će pretvoriti društvo u fašističku distopiju’

David Bowie osnovao je bend s 15 godina, a posljednji album je objavio dva dana prije smrti...
6

 David Bowie bio je redoviti suradnik na bowie.com, forumu njegove službene web stranice, a njegov posljednji post, napisan samo nekoliko tjedana prije njegove smrti 2016. godine, sadržavao je proročansko upozorenje o budućnosti čovječanstva, koje danas odjekuje u javnosti više nego ikada prije. Vijest o njegovim posljednjim proročanskim objavama donosi Newspunch .

Pišući pod svojim pseudonimom “mornar”, Bowie je otkrio da je “Google Iluminati” i upozorio da će, ako Googleu dopustimo da upravlja internetom i kontrolira protok svih informacija, elite pretvoriti društvo u “fašističku distopiju”.

Sedam godina nakon što je napisao poruku na samrtnoj postelji, Bowiejevo upozorenje čovječanstvu čini se proročanskijim nego ikad prije.

Evo kojim je riječima David Bowie objasnio Googleov moto:

“Oni uništavaju najveličanstveniji dar koji je čovječanstvo dobilo u proteklih 300 godina. Google je iluminat. Iluminati su Google. Budućnost pod Googleom je fašistička distopija, njihov put ili autocesta, nema mjesta za neistomišljenike, nema mjesta za slobodu govora. Google je čizma koja vam gazi lice zauvijek. Mornar.”

Bowie je također upozorio da se u internetsku tražilicu infiltrirala globalna elita kao dio njihovog plana porobljavanja čovječanstva. Druga poruka od Bowieja, napisana o istoj temi na forumu, glasila je:

“Google je duboka država. Zaboravite konvencionalne ratove, zaboravite špijune, zaboravite inteligenciju, zaboravite sve to. Sve se vrti oko interneta, a google upravlja internetom. Oni određuju kako se osjećate, što mislite, koje informacije možete, a koje ne možete vidjeti i na kraju – tko ima pravo glasa, a tko ne. Mornar.”

Bowie je uvijek bio ispred svog vremena, a Internet je prigrlio 1990-ih godina. Vjerovao je tada da je to idealna platforma za individualnu i kreativnu slobodu. Godine 1998. pokrenuo je BowieNet, pružatelja internetskih usluga, koji je omogućio dial-up pristup novom i uzbudljivom online svijetu slobode i mogućnosti.

U vrijeme dok su se velike tvrtke još uvijek borile da shvate važnost interneta, Bowie je imao jasnu viziju budućnosti. BowieNet je ponudio necenzurirani pristup Internetu i bio je uzbuđen zbog mogućnosti kibernetičkog prostora bez cenzure i regulacije.

“Da ponovno imam 19 godina, ostavio bih glazbu iza sebe i otišao ravno na internet”, rekao je tada. Bowie je bio iskreno oduševljen internetom. U devedesetima je Bowie shvatio da dolazi revolucija, no BowieNet se zatvorio 2006. godine, a njegova vizija budućnosti interneta definitivno se zamračila.

Osobna sloboda koju je obećavala rana inkarnacija interneta zamijenjena je nečim nalik iluminatskom zatvoru za čovječanstvo. Od prostora slobode, Internet je počeo nalikovati zatvoru.

Osamnaest mjeseci nakon njegove smrti, Bowiejevo posljednje upozorenje čovječanstvu o Googleu i Iluminatima pokazalo se jednako proročanskim kao i njegove prethodne tvrdnje o internetu.

Google je trenutno na udaru kritika zbog ograničavanja slobode govora, cenzure interneta i svrstavanja na stranu elita i Novog svjetskog poretka.

Bowie je vjerovao da internet nije samo alat ili medij. Stari svijet i novi svijet interneta spojili su se i postali stvarnost. Tko kontrolira internet, kontrolira sve.

U 2023. godini Bowiejevo posljednje upozorenje čovječanstvu čini se proročanskijim nego ikada. Klaus Schwab nedavno je priznao da “tko god kontrolira AI, kontrolirat će sve”.

A WEF već desetljećima radi ruku pod ruku s Googleom. Klaus Schwab je svojedobno u razgovoru sa Sergejem Brinom, suosnivačem Googlea, usputno spomenuo da će u budućnosti svi imati moždane implantate kao dio razrađene kontrolne matrice.

Usput budi rečeno, Sergei Brin primio je u petak sudski poziv s Američkih Djevičanskih otoka u vezi s istragom Jeffreyja Epsteina i JPMorgana. Ali to vjerojatno niste čuli jer su Google i WEF odlučni suzbiti vijesti koje razotkrivaju duboke veze globalističke elite s Epsteinom i drugim pedofilima.

Google i divovi društvenih medija potisnuli su sadržaj iz alternativnih izvora vijesti koji objavljuju informacije koje nisu u skladu s njihovom agendom. Tvrde da to rade kako bi stvorili bolji svijet. Taj bolji svijet bavi se sve brutalnijom cenzurom. Nažalost. Povijest sugerira da su njihovi pokušaji da nam prodaju liberalnu utopiju zamka.

Kao što je upozorio pokojni David Bowie, sloboda govora je ključna, a politička rasprava ključna je za demokraciju. Ako toga nema, nema ni demokracije, ni slobode. Cenzurirajući protivnike i uskraćujući im pravo na izražavanje u društvu, Google i globalistička elita doista tjeraju čovječanstvo u fašističku distopiju. David Bowie je prije svih shvatio što se događa i u kojem smjeru ide ovaj posrnuli svijet te je imao potrebu na to upozoriti javnost. Ne možemo živjeti u iluziji. Moramo pogledati istini u oči.

Izvor: Newspunch


Коментари