MANIPULACIJE LJUDIMA / MIKROČIPIRANJE / VELIKI RESET / VIDEO IBM, tvrtka koja je imala ugovor sa “Trećim Reichom” pritom zaradivši milijune, izdala prijedlog za implementaciju digitalnog eura



Photo: poster IBM-ove podružnice

IBM je američka tvrtka koja je jedna od pionira u razvoju računarstva i informacijskih tehnologija.

U jesen 1939. godine kada je New Yok Times izvijestio kako će preko tri milijuna poljskih Židova biti deportirano i najvjerojatnije ubijeno, u nekoliko kilometara udaljenom Armonku, sjedištu IBM-a već su odmarali od teškog posla. Naime, ova je tvrtka Njemačku do tada već opskrbila sa stotinama svojih strojeva za masovnu obradu statističkih podataka zaradivši milijune putem preuzimanja operacija prebrojavanja stanovništva i vagona.

Prema Edwin Blacku IBM ne samo da je prebrojavala populaciju već je i izmislila rasne osjetljivosti. Ne samo da su označavali religijsku pripadnost već i krvne linije koje su sezale generacijama u prošlost, a koja je služila nacistima kao baza podataka.

Kada pak pogledamo u ne tako davnu prošlost, IBM je početkom 2021. godine u suradnji sa vlastima New Yorka implementirao digitalnu covid potvrdu/putovnicu.

Ovih je pak dana IBM, kako prenosi portal provjeri.hr, dao prijedlog za implementaciju digitalnog eura, stoga smatram kako se valja prisjetiti povijesti IBM-a u trenucima kada digitalizacija, ne samo valuta, već i svih društvenih i sustavnih aspekata života prijeti gubitkom osnovnih ljudskih prava i sloboda kroz nadzor i kontrolu koju ona omogućuje.

(Opširnije o IBM-u i njegovim uređajima smrti, kako ih je nazvao Edwin Black pročitajte OVDJE)

A glavni cilj i svrhu razvoja digitalnih informacijskih tehnologija i sustava nadzora i praćenja, kojima se bavi i IBM saznajte u dokumentarnom filmu iz 2009. g. kojeg možete pogledati u nastavku


Edwin Black (rođen 27. veljače 1950.) je američki povjesničar i pisac, kao i sindicirani kolumnist , istraživački novinar i voditelj tjednog talk showa u The Edwin Black Show. Specijalizirao se za ljudska prava , povijesnu međuigru između ekonomije i politike na Bliskom istoku , naftnu politiku, akademske prijevare, korporativni kriminal i zlostavljanje te financijske temelje nacističke Njemačke .

Kako zaustaviti ovo ludilo? Pa tako što ga nećemo prigrliti te ga time omogućiti, a informacija je ključ. Od informacije dolazi percepcija, od percepcije dolazi svijest o nekom ili nečem što čini temelj djelovanja ili ne djelovanja, izbora. Prihvaćanja ili odbijanja ili stvaranja boljeg. Stoga, dijelite informacije, informirajte druge i sebe.

 

Коментари