Светом влада сатанистичко педофилски култ

”Уз помоћ људи попут сенатора из Небраске, Џона Декемпа, разоткрили смо тајно криминално удружење у ком учествују војска и држава заједно. Главну реч у том удружењу води војна обавештајна служба. И нико не сме да спроведе истрагу. У књизи Џона Декемпа ”Заташкавање случај Френклин” све је објашњено. 

 Одводили су децу из хранитељских породица, сиротишта, из дечијег села ”Бојзтаун” у Небраски, возили их до Ајове и стављали у приватне млазне авионе. Авиони су децу пребацивали у Вашингтон на приватне сексуалне оргије. У оргијама су учествовали истакнути политичари, конгресмени, сенатори и људи из Беле куће. Ја нисам теоретичар завере, већ сам реалиста. Овај криминал се и даље одвија. Поменуто удружење не само да је повезано са ЦИА, већ и са сатанизмом. Данас у САД постоји четири милиона људи који упражњавају сатанизам, а који су повезани са овим случајем. Могу још много да вам причам о сатанистичким култовима, али касно је. Три различита извора навела су да се годишње у Америци између 50.000 и 60.000 људи принесе као жртва у ритуалима. Сатанистички култови делују тајно, и заједно са криминалним удружењем у врху  наше власти, представљају огромну претњу по наше друштво…” Бивши шеф ФБИ Тед Гандерсон.

pogledajte jos: DIKTATURA HOMOSEKSUALACA NAD PORODICOM I KAKO IH VODEĆA ELITA ZA SPROVOĐENJE TOTALITARNE DIKTATURE NAD ČOVEČANSTVOM KORISTI - CELA PRIČA

Деца исповешћу разоткривају сатанистичко-педофилски култ:

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину која је у Србији забрањена!

izvor https://borbazaistinu.rs

Коментари