Педофилија је инструмент дубоке окултне државе за регрутовање и контролу људи

Најбољи показатељ колико је овај свет пао, односно да је скоро цео под влашћу сатане, представља однос према невиним бићима, малој деци. Широм света нестаје огроман број деце. Број пријављене нестале деце на годишњем нивоу износи неколико милиона: САД  800.000, Велика Британија 230.000, Немачка 100.000, Канада 50.000, Мексико 45.000, Бразил 40.000, Француска 39.000, Аустралија 25.000, Шпанија 20.000…

      У свету постоји огроман број разних организација, укључујући и државне,  које се наводно баве заштитом деце, а у ствари већина је укључена у систем отимања и препродаје деце. По неким изворима широм света постоје подземне фарме, на којима држе децу заточене у кавезима за болесне потребе мрачне светске елите. Да то није никаква теорија завере, већ сурова реалност потврђује и јавно сведочење бившег официра ЦИА операција.

                       Уредништво Борба за истину

”…Имамо данас људе у САД, који одгајају децу само да би их онда продали, и када су продати, немају сертификат о рођењу. Што значи да их је много лакше убити и да се нико не запита где су. Исто тако увозе се деца авионима. И опет су та деца без икаквих докумената.

То није само дечије ропство или сексуално злостављање. Имамо и тортуру деце ради добијања адреналиране крви. Имамо церемоније испијања крви у сатанистичком свету. Такође имамо употребу деце за вађење органа. Онда имамо ритуалне церемоније, ритуална убиства и случајна убиства.

Укупан број деце која нестају на светском нивоу је око 8 милиона деце годишње. У Америци израчунат број отете деце, не рачунајући децу без извода из књига рођених и не рачунајући децу доведену без папира, је између 600.000 и 800.000 годишње. Сада замислите још Азију, Африку, Исток и остала места.

Колико времена та деца могу да преживе унутар тог система. Оно што сведоци кажу је 2 године и можда дуже између 4 и 6 година. Али уопште то су деца толико злостављана, говори се о континуираном силовању из сата у сат непрестано, док не достигну границу издржљивости од 2 године. Затим се убијају или су убијени ритуално, ако су били отети за то.

.

OVO MORATE ZNATI

POSLANIK EVROPSKE UNIJE: Pedofilija nije štetna po društvo, žene priželjkuju da budu silovane!

MEDIJI ĆUTE O mračnoj ISTINI U NORVEŠKOJ: Incest, pedofilija, seks u vrtiću, krađa dece ! Cilj je razdvajanje porodice i dece !

JEZIVO OTKRIĆE UZDRMALO SVET: GODIŠNJE NESTANE 8 MILIONA DECE- ZANEMEĆETE KADA SAZNATE GDE ZAVRŠE..!

ŠOKANTNO OTKRIĆE! Kosovo bilo regrutni centar za PEDOFILSKE ORGIJE Klintonovih, Epstajn im DOVODIO DEVOJČICE?

Педофили траже право на нашу децу

 

Педофилија је инструмент дубоке окултне државе, за регрутовање и контролу људи. Говорим јавно као бивши официр ЦИА операција и кажем да на хиљаде наших база у иностранству, нису тамо ради националне одбране. Оне су тамо да обезбеде шверц дроге, оружја, злата и мале деце.” Robert David Steele-бивши официр ЦИА и оснивач морнаричке обавештајне службе

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину која је у Србији забрањена!

Коментари