5G MREŽA KORISTI ISTE EMF VALOVE KAO I PENTAGONOV “CROWD CONTROL SYSTEM” (SUSTAV ZA KONTROLIRANJE MASA)

sustav za kontrolu masa 5G

Globalno uvođenje 5G mreže je u tijeku, i uskoro ćemo moći vidjeti nove mini antene u blizini svih škola, u svakoj ulici, širom parkova i više manje po cijelome urbanom području. Ali, sigurnost ove tehnologije je vrlo upitna i vodi se žestoka bitka protiv poreznog financiranja implementacije 5G mreže.

Izvor: wakingtimes.com

Prevela i uredila: Ivana B.

Nova bežična mreža koristi visoke razine frekvencijskih milimetarskih radio valova kako bi mogla prenijeti ogromne količine podataka bilo kojemu uređaju unutar svog dometa.

Današnje mobilne i Wi-fi mreže se zasnivaju na mikrovalovima – vrsti elektromagnetskog zračenja koji koristi frekvencije do 6 gigaherca (GHz) kako bi bežično mogle prenijeti podatke i zvukove. Međutim, aplikacije 5G mreže će zahtijevati otključavanje novih frekvencijskih razina u većim frekvencijskim rasponima, preko 6 do 100 GHz i više, koristeći mikromilimetarske i milimetarske valove – kako bi mogle ogromne količine podataka odašiljati u istom vremenskom razdoblju u usporedbi s prethodnim razvojem mikrovalnog zračenja. (izvor)

 

Jedan od načina na koji će 5G omogućiti to, jeste dohvaćanjem novih, neiskorištenih razina na vrhuncu radio-frekvencijskih spektara. Ove visoke frekvencijske razine su poznate kao milimetarski valovi i tek nedavno su dobili dozvolu od strane regulatornih agencija. Većinom su bili nekorištene u javnosti jer oprema potrebna za njihovo efikasno korištenje je bila poprilično skupocjena i nepristupačna. (izvor)

Među mnoštvom potencijalnih problema povezanih s izloženosti radio valovima 5G mreže su i problemi s kožom, što je zanimljivo kada uzmemo u obzir da se ova tehnologija već koristi u vojnim jedinicama u svrhu kontroliranja masa.

Ova vrsta tehnologije koja se nalazi u većini naših domova , djeluje na ljudsku kožu i oči. Ovo šokantno otkriće je javno objavljeno od strane Izraelskih znanstvenika, studije koja je prošle godine predstavljene na međunarodnoj konferenciji o toj temi. Ispod dolje možete vidjeti predavanje Dr. Ben-Ishai sa odjela fizike na hebrejskom sveučilištu. Dr. Ben-Ishai objašnjava kako ljudski znojni kanali djeluju kao niz spiralnih antena tijekom izloženosti valnim duljinama koje emitiraju uređaji koji koriste 5G tehnologiju. (izvor)

Vojni sustav Sjedinjenih Američkih država razvio je  ne-ubojiti oružani sustav za kontrolu masa poznat pod imenom Active Denial System (ADS). U njemu se koriste radio frekvencije milimetarskih valova u rasponu od 95 GHz kako bi prodrjeli kroz gornji  sloj kože ciljanoga pojedinca, stvarajući nepodnošljiv osjećaj topline koji ih tjera na bježanje.

TROZUBAC: 3 obrambena poteza koja mogu srušiti svakoga napadača (prikazano u sljedećem videu)

Ova vrsta tehnologije postaje sveprisutna u samom vrhu svjetskih  vojnih službi, i jasno demonstrira kolika uistinu može biti učinkovitost ove radio frekvencijske energije u nanošenju štete ljudima i ostalome životu na zemlji.

Američke, ruske i kineske obrambene agencije su aktivne u proizvodnji oružja koje se zasniva na sposobnostima ovog elektromagnetskog oružja u stvaranju gorućih senzacija na koži za kontrolu masa. Milimetarski valovi se također koriste u američkoj vojsci kao oružje za rastjerivanje masa zvano “Active Denial Systems“. (izvor)

Borba protiv 5G mreže raste na lokalnoj razini i svjesnost o ovome značajnom problemu brzo se širi. Za više popratnih informacija o 5G mreži pogledajte video od Take Back Your Power u kojemu gostuje Tom Wheeler, bivši predsjednik FCC-a i korporativni lobist, koji donosi prilično zastrašujući govor koji veliča ovu novu vrstu tehnologije.

Borba protiv 5G mreže se širi na lokalnoj razini i sada je pravo vrijeme da se suprotstavimo, piše wakingtimes.com

Albert Einstein izrekao je poznatu tvrdnju da se “Bog ne kocka”.  AIi provodeći emitiranje 5G na Zemlji i iz svemira, još besprimjernom tehnologijom milimetarskih valova, prethodno korištenom kao energetsko oružje u vojnim operacijama i za kontrolu masa, svjetske se vlade nemarno kockaju s budućnošću života na Zemlji.

Kad uobičajeno elektromagnetsko polje uđe u tijelo, ono uzrokuje da se nabijene čestice gibaju i poteku struje. Ali kad ekstremno kratki elektromagnetski pulsevi uđu u tijelo, dešava se nešto drugo: nabijene čestice koje se gibaju postaju male antene koje remitiraju zračenje elektromagnetskog polja i šalju ga dublje u tijelo. Ti reemitirani valovi zovu se Brillouinovi prekursori. Oni postaju značajni kada se ili snaga ili faza valova mijenja dovoljno brzo. 5G će vjerojatno zadovoljiti oba kriterija.
Osim toga, plitko prodiranje samo za sebe predstavlja posebnu opasnost za oči i najveći organ tijela, kožu, kao i za vrlo sitne organizme. Nedavno su objavljene recenzirane studije koje predviđaju termalne kožne opekotine kod ljudi, od 5G zračenja te rezonantnu absorpciju kod kukaca,  koji apsorbiraju do 100 puta više zračenja na milimetarskim valnim duljinama u odnosu na valne duljine koje se sada koriste.

Budući da se populacija letećih kukaca smanjila 75-80 posto od 1989 čak i u zaštićenim područjima prirode,5G zračenje moglo bi imati katastrofalne učinke na populacije kukaca širom svijeta. U
Studiji iz 1986.g. Om Gandhi upozorava da milimetarske valove snažno apsorbira rožnica oka kao i da obična odjeća, debljine milimetra povećava apsorpciju energije kožom, efektom rezonancije. Russell (2018) preispituje poznate učinke milimetarskih valova na kožu, oči (uključujući katarakte), brzinu otkucaja srca, imunološki sustav i DNA.
Regulatori su namjerno isključili znanstvene dokaze o štetnosti Do sada su dionici u razvoju 5G bili industrija i vlade, dok su poznati međunarodni EMF znanstvenici, koji dokumentiraju biološke utjecaje na ljude, životinje, insekte i biljke, te alarmantni učinci na zdravlje i okoliš iz tisuća recenziranih studija, isključeni. Razlozi za sadašnje ne adekvatne sigurnosne smjernice su sukobi interesa tijela za standardizaciju koji “zbog njihovih odnosa s telekomunikacijskim ili elektroprivrednim poduzećima potkopavaju nepristranost koja bi trebala upravljati regulacijom Standarda javne izloženosti neionizirajućem zračenju” . Profesor Emeritus Martin L. Pall detaljno opisuje sukobe interesa i u svom literature review navodi popis važnih
studija koje su bile isključene.

Postavljanje 5G satelita mora biti zaustavljeno

Zemlja, ionosfera i niža atmosfera čine globalni električni krug  u kojem živimo. Dokazano je da biološke ritmove – ljudi,  ptica,  hrčaka i pauka – kontrolira prirodno elektromagnetsko okruženje Zemlje i da  dobrobit svih organizama ovisi o stabilnosti ovog okoliša, uključujući i električna svojstva atmosfereNeil Cherry je, u revolucionarnom radu, objasnila važnost Schumannovih rezonancija i zašto poremećaji u inosferi mogu utjecati na krvni tlak i melatonin te uzrokovati “rak, reproduktivnu, srčanu i neurološku bolest i smrt”.

Ovi elementi našeg elektromagnetskog okruženja već su izmijenjeni zračenjem. Harmonijsko zračenje elektroenergetskog napona doseže Zemljinu ionosferu i magnetosferu, gdje se pojačava interakcijama valova i čestica. Godine 1985. dr. Robert O. Becker upozorio je da harmonijsko zračenje električne energije već promijenilo strukturu magnetosfere i da kontinuirano širenje tog učinka “ugrožava održivost cijelog života na Zemlji”.  Postavljanje desetaka tisuća satelita izravno u ionosferi i magnetosferu, emitirajući modulirane signale na milijunima vata i milijunima frekvencija, vjerojatno će promijeniti našu elektromagnetsku okolinu izvan naše sposobnosti prilagodbe.

Neformalno praćenje već je dala dokaze koji ukazuju na ozbiljne učinke na ljude i životinje s oko 100 satelita koji su od 1998. godine pružali uslugu 2G i 3G uslugu iz niske orbite. Dodavanje 20.000 5G satelita će dodatno zagaditi globalni električni krug i može promijeniti Schumannove rezonance, uz koju je evoluirao čitav život na Zemlji.

Kada “normalnim” ljudima pokušate ukazati i objasniti opasnosti 5G mreže, bez obzira na dokaze, oni jednostavno ne žele čuti, ne žele vidjeti i ne žele vjerovati, pa čak i kada im to govore znanstvenici, i to je ono najzastrašujuće!

Pogledajte video!

.

Коментари