”За нашу децу” смрад Содома шири се Србијом

”Уништи ли се у човечанству вера у Бога и бесмртност душе,

човек ће се обрести с оне стране добра и зла, и за њега ништа неће бити неморално.” [1]

Злоупотреба деце у циљу промоције хомосексуалне идеологије! Зар то није насиље над нашом децом?

Још се није смирило стање око лажне пандемије корона вируса, а лезбејка у виду премијерке ”поносно” најављује да никакав вирус неће спречити одржавање геј параде. Њој су ваљда јавили, они који управљају овим палим светом, да ће сачекати да прође геј парада у Београду, пре неко што крене јесења пандемија коју увелико најављујује неприкосновени aгент СЗО Предраг Кон.

Тако ће поново, некада престоница суверене државе Србије, а данас центар једне од западних колонија, Београд бити у знаку Содома и Гомора. Поново ће припадници полиције забранити слободно кретање нормалним људима, вршити насиље и хапсити вернике СПЦ који ће мирно протестовати, да би шачица плаћених сатаниста у бојама дуге пропагирала сексуалне изопачености.

На делу је сурови терор геј лобија над нормалним људима. Геј парада или како су је лицемерно назвали ”парада поноса” нема никакве везе са људским правима, већ представља покушај наметања тековина палог Запада, понижавање и вређање Светосавске Србије. Прошле године на геј паради, коју као и све предходне, води председник владе Србије у виду лезбејке,  смишљено су исмевали хришћанске светиње. Између осталог скранавили су лик наше највеће заштитнице Пресвете Богородице. Ако би неко покушао да вређа хомосексуалце, то би од геј лобија и колонијалне евроунијатске управе било окарактерисано као говор мржње и све би било завршено по скраћеном поступку на суду уз велику новчану казну или чак казну затвора. Када хомосексуалци вређају, па чак и прете нормалним људима, онда је то слобода изражавања или право на мишљење.

”Прајд караван” у слободном граду за привилеговане Шапцу

Међутим, амбиције и захтеви геј лобија из године у години су све већи. Тако се прошле године ЛГБТ заједница није зауставила само на парадирању у Београду, већ је организован и „Прајд караван“ где су уз велико обезбеђење полиције  покушали или обишли неке градове. Главни геј лобиста Ана Брнабић је у име владе (колонијалне управе) пружила подршку и обећала помоћ  за организовање ”Еуро Прајда”, паневропске Параде поноса, што је било пресудно да Београд званично постане домаћин 2022. године. То значи да ће из буџета Србије отићи милиони евра да би Београд десетак дана био преплављен хомосексуалцима из целог света, односно више десетина хиљада врши ће промоцију своје палости. Да се подсетимо почели су са захтевом да један дан парадирају, а када су добили сада траже: такозване геј ”бракове”, да усвајају нашу децу, да хомосексуална идеологија буде у школском програму, укидање тате и маме …

Да ово хомосексуално лудило нема границе, показало је и присуство деце на геј паради. Две девојчице видно збуњене, којима није место на таквом скупу и међу таквим људима, доведене су по директиви. Требало је показати да они који мрзе традиционалну породицу, којима није стало до деце, да ”воле” децу. Наравно да они воле децу, али само као сексуални објекат. Лезбејка Ана Брнабић, која је постала премијер само због своје девијантне сексуалне орјентације и учествовања у промоцији идеологије хомосексуализма, отворено злоупотребљава нашу децу ради циљева геј лобија. Оно што су трезвени људи говорили од почетка ширења смрада Содома Србијом, сада је постало очигледно. Није геј лобију циљ да добију права и слободе, која имају као и сви други људи у складу са Уставом Р. Србије, већ им је циљ да наша деца буду хомосексуалци. Полако, али сигурно то постаје наша сурова стварност, што потврђује и пример девојчице од 15. година из Београда. Она је родитељима саопштила: ”Ја сам рођена у погрешном телу и желим да променим пол”. При томе је истакла да је они не могу у томе спречити, цитирајући члан Породичног закона који каже да ”дете које је напунило 15 година и које је способно за расуђивање може дати пристанак за предузимање медицинског захвата”.[2] Треба свима да буде јасно, хомосексуалци се не рађају, него стварају пре свега агресивном пропагандом. Њихова заступљеност у медијима је све већа, а упорно покушавају да уђу у школу, у којој су за сада присутни само индиректно преко појединаца. Зар смо заборавили покушај увођења 2017. г. сексуалног разврата и хомосексуализма у наше школе, преко спорних ”Образовних пакета” за спречавање сексуалног насиља, који су писале припаднице лејзбејског удружења, а које је спречено само одлучном реакцијом родитеља и интелектуалаца.[3]

Породична шетња

Као одговор на прошлогодишње парадирање хомосексуалаца, у више градова организована је породична шетња на којој су парадирали родитељи са малом децом. То је била лепа и дирљива слика, али која бојим се представља лажно умиривање савести родитеља. Једноставно речено, већина родитеља је у великој заблуди, ако сматра да је довољна једна породична шетња-парада да би заштитила своју децу и породицу од уништења која нам прети. Драги родитељи, и ви сви којима је стало до наше будућности, наше деце и породица, борба треба да се води непрекидно, а шетња је само један мали сегмент тога. Нама није угрожено право да шетамо са децом, већ да их васпитавамо у складу са нашом вером и традицијом.

Срби, да не би и вас изненадило неприродно понашање ваше деце, да вам не саопште нешто слично као наведена девојчица, спречимо хомосексуалну пропаганду и наметање западних обмана и лажи. Вратимо ствари на своје место, односно онако како је природно и морално. Нека свако своје сексуалне склоности врши у четири зида, нико нема право да то намеће! 

Докле год смо под окупацијом Запада све нам је дозвољено, осим бити Србин нормалан и породичан човек. Када би се декларисао као припадник владајуће СНС секте, неке националне мањине или као хомосексуалац био би награђен свим могућим привелигијама, као мало где у свету. Како ми то не пада ни на крај памети, јер сам Србин и верујем у Бога, зато ми предстоји борба као нашим часним прецима до краја Западне окупације и евроунијатске колонијалне управе, или мог краја.

бирај србине

 Свети Пајсије Атонски је рекао, да последице личног греха падају на грешника, али ако грех озакони држава, казне падају на цео народ. Србијо, ако не одбраниш своју децу, њихову чедност и чистоту, бићеш збрисана са лица земље! Наш опстанак искључиво зависи од нас самих, колико смо уз Божију помоћ спремни на борбу и жртву за своју децу и своје породице. Да би изашли из евроунујатског мрака који је покрио Србију, треба да одбацимо себичност и заблуду да ће нас неко други ослободити, да храбро и одлучно поручимо прво себи, а затим рођаку, комшији, пријатељу, познанику, колеги, евроунијатама: Никада нећу прихвати нешто што је супротно Божијим законима, а то је содомски грех. Ово је земља Светосавска, а не содомска! Не дам своју децу, част и образ, због сатанске творевине ЕУ!                                                                                                                        

Учинимо што до нас стоји, остало ће дати Господ!

Аутор: Раб Божији Горан Живковић

jos НОВИ ЗАКОН У НАЈАВИ! Ко увреди содомите хапсиће га и кажњавати!

[1] Достојевски

[2] http://www.politika.rs/scc/clanak/437829/Maloletni-mogu-sami-da-odlucuju-o-promeni-pola

[3] https://www.blic.rs/vesti/beograd/roditelji-protestovali-na-trgu-republike-necemo-da-deca-uce-sta-je-masturbacija/jhc5pdc

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину која је у Србији забрањена!

Коментари